Bisabolol

INCI-navn: Bisabolol

Matricaria recutita

Bisabolol er en naturlig forekommende aktiv forbindelse som finnes i kamille, kjent for sine kraftige lindrende og hudreparerende egenskaper. Enten den er plantebasert eller produsert via bærekraftig biofermentering, er den verdsatt i skånsom hudpleie for å berolige sensitivitet, støtte hudgjenoppretting og forbedre opptaket av andre ingredienser. Dens lette, ikke-irriterende natur gjør den ideell for delikat eller reaktiv hud.

Fordeler for huden

  • Beroliger sensitiv, irritert eller stresset hud;
  • Støtter hudheling og regenerering;
  • Bidrar til å redusere rødhet og betennelse;
  • Forsterker effekten av andre aktive ingredienser;
  • Passer for alle hudtyper, inkludert reaktiv hud og hud etter behandling.

Vanlige bruksområder

  • Beroligende serum og etterbehandlingskremer;
  • Produkter for sensitiv, tørr eller betent hud;
  • Beroligende ansiktsspray og balsamer;
  • Formler for etter-sol og etter behandling
  • Hudpleie for spedbarn og babyer